Palvelut

Tulkkaus

Meidän kokeneet tulkkimme auttavat yritystänne kommunikoimaan, kun yhteistä kieltä ei ole. Tarjoamme sekä konsekutiivi- että simultaanitulkkausta usealla eri kielellä. Ammattitaitoinen tulkkimme palvelee niin suurissa konferensseissa kuin arjen asioimistilanteissa – vaikkapa etänä.
Katso myös ohjeemme tulkin kanssa työskentelystä.

Käännökset

Ammattikääntäjän tekemän käännöksen avulla haluttu viesti välittyy oikein niin sisällön, tyylin kuin kulttuurisidonnaisten seikkojen osalta. Kääntäjän palveluja käyttämällä pystytte keskittymään omaan osaamiseenne. Me ammattilaiset laadimme käännökset täsmällisesti, luotettavasti ja joustavasti.
Katso myös Neuvoja käännöstyön tilaajalle

Koulutus ja opetus

Onko yrityksessäsi tarvetta parantaa työntekijöiden kielitaitoa? Kansainvälistyvässä työelämässä toimiva kielitaito ja kulttuurituntemus ovat tarpeen. Etenkin suullisen viestinnän osuus on lisääntynyt huomattavasti. Auttavallakin kielitaidolla pääsee solmimaan liikesuhteita ja kielitaidon kehittäminen kaikilla tasoilla on aina hyödyllistä. Kokeneet kouluttajamme räätälöivät tarpeitanne vastaavaa tehokasta kielikoulutusta,  kulttuuri- ja viestintävalmennusta.Tarjoamme yksityisopetusta tai koulutusta pienryhmässä.

Opaspalvelut

Kouvolassa on paljon nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia matkailukohteita. Järjestämme kaikille kiinnostuneille eriaiheisia sekä -pituisia paikalliskierroksia useilla kielillä ja selkosuomeksi. Erikoisuutenamme on teemaopastukset, kuten paperimiehen-, polkupyörä- ja kulttuurikierros.

Kulttuurivierailut

Uusi tapa tutustua Kymenlaakson kulttuurikohteisiin.
Eine neue Art Touristenattraktionen in Kymenlaakso zu erleben.

Järjestämme tilauksesta kulttuurivierailuita, joissa saadaan Suomessa asuvia ulkomaalaisia ja eri kielistä kiinnostuneita suomalaisia tutustumaan paikalliskulttuuriin. Haluamme saada lisää kävijöitä kulttuurikohteisiin sekä tutustuttaa ihmisiä nähtävyyksiin uudella tavalla – keskustelemalla.  

Markkinointiviestintä

Luomme yhteistyössä yrityksenne kanssa tai itsenäisenä palveluna tarvitsemanne sisällöntuotannon: nettisivut, lehdistötiedotteet, esite- ja mainostekstit, asiakaslehdet sekä avustamme liikekirjeenvaihdossa. Yhdellä tai useammalla kielellä, jolloin sisältö myös lokalisoidaan.

Asioimispalvelut

Toimimme tulkkeina ja avustamme esim. lääkäri-, pankki- ja viranomaiskäynneillä sekä juridisessa asioinnissa. Avustamme tapaamisten ja käyntien sekä kaupallisten sopimusten valmistelussa ja osallistumme tarvittaessa jatkotoimiin. Annamme asiantuntija-apua kulttuurienväliseen kanssakäymiseen ja paikallistapojen ymmärtämiseen.

Muut palvelut

Jäsenyrityksemme tarjoavat laajan valikoiman kielipalveluita. Tältä alasivulta löydätte mm. kielitestauksen, oikoluvun ja audiovisuaalisen kääntämisen osaajat sekä matkanjohtajapalvelut.

Hyödyllisiä linkkejä

Tältä sivulta löydät hyödyllisiä kieliammattilaisten toimintaan liittyviä linkkejä.